ANTALYA / AKSU - Celal Sönmez İlkokulu

Celal Sönmez İlkokulu

Güzelyurt Mah. Ş.Kom.Er Mustafa GÖKTÜRK Cad. No3 İç Kapı No 1 AKSU / ANTALYA
Vizyon
Celal Sönmez İlkokulu olarak zamanın ve emeğin kıymetini bilen, geçmişinden dersler çıkararak geleceğe umutla bakan, kaliteyi yaşam biçimi haline getiren, güzel ülkemizi uygarlık seviyesinin üstünde tutmak için sürekli öğrenen ve gelişen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak; onların yurt sevgisi ile dolu Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli, cesur, ülke kalkınmasına katkı sağlayan, kendini önemseyen özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci veli ve çevrenin beklentilerine yanıt vermek, çevremizi güneş gibi aydınlatmak için varız.
klima
Ulaşım
Yüzüncüyıl Bulvarından AC03 ve çevre youlundan AF04 şehiriçi toplu taşıma araçları
Güzelyurt Mahallesi